USLUGE

Frizerski salon Zadlaku je pravo mjesto za sve one koji su u potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom, dobrim tretmanom kose, ali i za one koje zanimaju najnoviji frizerski trendovi.Kreiranje kose je umjetnost oblikovanja individualnog stila te praćenje modnih trendova koji se isprepleću i tu nastaje umjetnost koja je prilagođena svakom klijentu.Pratimo novu modu šišanja i bojanja i konstantno se educiramo.

STILISTIČKO ŠIŠANJE – puno važnosti pridajemo šišanju kose jer je jedno od najvažnijih usluga u našem salonu.Šišanje prilagođavamo obliku lica i strukturi kose.

BOJANJE i PRAMENOVI – educiran tim će Vam pomoći odabrati najbolju boju koja odgovara vašem tenu.Koristimo samo vrhunske boje za kosu .

TRETMANI KOSE – nudimo tretmane za njegu kose i vlasišta.Analizom vlasišta odabrat ćemo šampon koji će riješiti probleme vlasišta; suhog, masnog, prhuti (suhe, masne) opadanja kose. Analizom kose odabrat ćemo njegu koja odgovara vašem tipu kose; maska, regenerator, ampula…Uz sve to nudimo opuštajuću masazu glave i vlasišta.Isprobajte….:-)

SVEČANE FRIZURE – radimo sve vrste svečanih frizura, sa umecima, pletenice…

PRODUŽIVANJE KOSE – extenzije keratinske, ušivanje kose, lijepljenje kose na trake i češljići

TRAJNO RAVNANJE KOSE

TAJNI LAK ZA NOKTE

FRIZER SHOP; nudimo sve na jednom mjestu što je potrebno za Vašu kosu uz profesijonalni savjet od vrhunski educiranog tima.

Vrhunska profesionalna ekipa radi samo s najboljim preparatima i vrhunskim brendovima kako bi vaša kosa po izlasku iz salona zablistala nekim novim sjajem.

shadow